Echipamente Si Accesorii Pentru Tatuaje Si Micropigmentare

Garantia produselor

Garantia Produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, și legea nr 449/2003.
Termenul de garantie comerciala oferit de S.C Viv Body Art S.R.L clientilor sai pentru produsele comercializate pe site-ul vivartattoo.ro este de 30 zile de la data achizitionarii produsului in conformitate cu legislatia in vigoare ( legea 449/2003, O.U.G. nr. 174/2008).
Consumatorului i se garanteaza ca pe durata perioadei de garantie, in conditiile normale si specificate de utilizare a produsului, in cazul aparitiei neconformitatilor, acestea vor fi inlaturate in primul rand prin reparare sau, dupa caz, prin inlocuire, sau restituirea contravalorii, in conformitate cu legislatia mai sus amintita.
Garantia pentru produsele achizitionale care nu sunt insotite de un certificat de garantie emis de producator/importator se acorda in baza bonului fiscal lizibil/facturii fiscale si chitanta de la curier emise in conditiile legii si se solutioneaza la sediul S.C Viv Body Art S.R.L
Perioada de garantie se prelungeste cu timpul de nefunctionare al produsului, scurs de la data predarii acestuia pentru reparare si pana la data repunerii in stare de funcţionare.
In lipsa documentelor legale justificative care atesta data achizitiei produsului, nu se poate acorda garantia conform legii si S.C Viv Body Art S.R.L nu este responsabila in nici un fel de pierderea acestora de catre client/consummator.

Limitari si Anulari ale Garantiei si Conformitatii

Vanzatorul poate refuza repararea sau inlocuirea produsului neconform conform optiunii consumatorului daca acesta este imposibila sau disproportionata in comparatie cu solutii alternative care sunt disponibile tinand cont de valoarea produsului fara defect sau de importanta lipsei de conformitate si daca ar putea fi realizata o reparatie alternativa fara un inconvenient semnificativ penstru consumator

Consumatorul nu este indreptatit sa solicite anularea contractului daca lipsa conformitatii este minora.

Nu se considera a fi lipsa de conformitate daca in momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare consumatorul a cunoscut aceasta lipsa de conformitate ori daca lipsa de conformitate isi are originea in materialele furnizate de consumator.

Produsele consumabile si accesoriile nu beneficiaza de garantie - va rugam sa verificati buna functionare a acestora in momentul achizitionarii.

Nu raspundem de eventualele incompatibilitati dintre produsele livrate de noi si produsele altor firme.

Garantia nu va fi acordata in cazul in care se constata ca nu au fost respectate instructiunile de instalare, punere in functiune, utilizare, intretinere, manipulare, transport si depozitare ale produsului astfel cum sunt prezentate in documentatia insotitoare si cum au fost prezentate la predarea produsului.

Garantia nu este acoperita in cazul in care etichetele, insemnele si sigiliile producatorului prezinta stersaturi, modificari, dezlipiri sau alte urme de interventie.

Nu se acorda garantie pentru utilizarea produsului in conditii neadecvate ( tensiune de alimentare necorespunzatoare, loviturilor sau altor forme de abuz fizic, accidentelor de orice fel, utilizarea produsului in conditii de mediu necorespunzatoare actiuni ale substantelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate, defectarea produsului cauzata de intemperii sau neglijenta in utilizare.)

Garantia nu acopera defectele fizice produse in urma socurilor mecanice/termice (sparturi, zgarieturi, crapaturi, arsuri, deformari etc) setari si instalari incorecte,( ex: instalarea gresita, utilizarea unor surse de alimentare defecte sau neconforme surse defecte, prize fara impamantare,etc)

Garantia nu acopera aparatele/masinile utilizate pe piele de practica sau in alte scopuri decat cele pentru care au fost concepute.

Garantia nu acopera acumulatorii masinilor de tatuat/pmu wireless ( bateria se considera consumabil si are garantie 1 luna )

Garantia se pierde in cazul in care produsul prezinta interventii din partea unor persoane neautorizate de vanzator, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor

Garantia nu se acorda in cazul in care produsul prezinta urme de contact cu lichid (componente oxidate), in cazul patrunderii obiectelor straine sau lichide in interiorul produsului

Garantia nu acopera defectele de orice fel aparute ca urmare a uzurii in limite normale in urma folosirii produsului.

Problemele de natura software nu fac obiectul garantiei.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea cumparatorului, expedierea se va face prin intermediul unei firme de curierat .