Echipamente Si Accesorii Pentru Tatuaje Si Micropigmentare

Politica De Confidentialitate

 Cine suntem

S.C. VIV BODY ART S.R.L. este o companie inregistrata in Romania, avand sediul social in Bucuresti, Str. Mihai Bravu Nr.62A, Etaj 5, Camera 3, Sector 2, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12980/2016, avand Codul unic de inregistrare RO36592680 ce are grija de intimitatea dumneavoastra si doreste sa va simtiti protejati in magazinul nostru. Documentul de mai jos, care contine explicatiile datelor pe care le colectam vine in intampinarea acestor asteptari, conform noilor norme GDPR. Mai jos veti afla cum sunt colectate informatii, care anume si cum vor fi folosite de catre noi. De asemenea, veti sti sa va aparati sau sa va securizati contul.

 Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucram datele Dvs. cu caracter personal exclusiv in cadrul dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispozitiile Legii nr. 677/2001 si Regulamentul UE 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date precum si dispozitiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronicSalariatii si imputernicitii nostri au obligatia de a respecta dispozitiile cu privire la protectia datelor conform normelor legale. 

Date personale pe care le prelucram

Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume si prenume 
  • E-mail
  • Numar de telefon
  • Detalii de facturare si livrare

 

Scopul colectari acestor date:

Scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal de catre S.C. VIV BODY ART S.R.L sunt urmatoarele:

  • Nume si prenume - de aceste date avem nevoie pentru livrarea produselor comandate.
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre statusul comenzii dvs
  • Numarul de telefon – va vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor.
  • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate.
  • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a emite factura

 

Ce facem cu ele

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

  • MobilPay – furnizori servicii de plata online
  • Google Analytics – furnizor analiza trafic site
  • Fan Curier si DPD- furnizori servicii de curierat
  • Posta Romama

 

Ce drepturi aveti si cum le puteti exercita? 

Potrivit  Regulamentului  UE 679/2016 beneficiati de:

  • dreptul de acces;  puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii
  • dreptul la rectificarea datelor; puteti sa ne solicitati sa modificam datele dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.
  • dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat");  puteti solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; (ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii; in anumite conditii (daca persoana vizata contesta exactitatea datelor, daca prelucrarea este ilegala, daca datele sunt solicitate opentru constatarea , exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau daca va opuneti prelucrarii datelor) puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale
  • dreptul la portabilitatea datelor; in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat.  Daca ne solicitati acest lucru, putem sa transmitem datele dvs. unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic
  • dreptul la opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de pofiluri; va puteti opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii, din motive care tin de situatia dvs. specifica
  • dreptul la retragerea consimtamantului in cazul prelucrarii in scop de informare sau promovare; puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant
  • dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal; aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile
  • dreptul la o cale de atac judiciara; dreptul de a exercita o cale de atac judiciara eficienta impotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autoritati de supraveghere
  • -dreptul de a fi notificat de catre operator cu privire la prelucrarea datelor cu carcter personal ale dvs.

 

Ce date sunt stocate de S.C VIV BODY ART S.R.L.?

1. Stocarea si prelucrarea de date care nu au caracter personal (anonime) in scopuri interne legate de sistem si in scopuri statistice 

In cazul accesarii paginii noastre de internet browser-ul Dvs. de internet transmite automat date (de ex. data si ora accesarii, adresa URL a paginii de internet care face trimiterea, fisierul accesat, cantitatea datelor transmise, tipul si versiunea browser-ului, sistemul de operare, ) catre serverul nostru, pe baza unor setari tehnice. Aceste date sunt colectate si utilizate exclusiv in scop statistic si in scop de analiza, de ex. pentru imbunatatirea experientei dvs, pe site. 
Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alti identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi in anumite circumstante date cu caracter personal si le vom trata ca atare.  

2. Stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personale

2.1. Datele pentru serviciul newsletter. 

La inregistrarea pentru serviciul nostru newsletter datele Dvs. sunt utilizate de S.C. VIV BODY ART S.R.L  in scopuri promotionale si de marketing. Utilizarea inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Puteti renunta oricand la serviciul newsletter prin dezabonare.

2.2 Utilizarea de cookie-uri 

Cookie-urile sunt mici fisiere text care sunt salvate de browser-ul dvs. de internet si servesc pentru a face magazinul nostru online per total mai usor de utilizat, mai eficient si mai sigur. Cookie-urile nu cauzeaza daune computerului dvs. si nu contin virusi. Puteti impiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunzatoare a browser-ului dvs. 
Magazinul nostru online contine doar cookie-uri esentiale necesare pentru functionarea site-ului. Va atragem atentia asupra faptului ca prin impiedicarea instalarii de cookie-uri se poate intampla sa nu puteti utiliza toate functiile paginii noastre de internet.

3. Plugin-uri de retele sociale

Magazinul nostru online utilizeaza „plugin“-uri de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de retele sociale de pe pagina noastra de internet sunt marcate clar. La accesarea paginilor noastre de internet care contin un plugin de retea sociala browser-ul Dvs. va realiza o conectare directa la serverul operatorului retelei sociale. Continutul plugin-ului va fi transmis de serverul accesat al operatorului retelei sociale direct catre browser-ul Dvs. si va fi integrat de acesta in pagina de internet. Prin integrarea plugin-ului operatorul retelei sociale primeste informatia ca ati accesat site-ul nostru. In cazul in care in timpul vizitarii paginii noastre de internet este in derulare o sesiune de conectare valabila la o retea sociala, vizita poate fi atribuita contului respectiv de utilizator. In cazul in care interactionati cu plugin-ul, informatia respectiva este transmisa operatorului de retea sociala si este salvata acolo. Daca doriti sa impiedicati colectarea datelor Dvs. de catre operatorul retelei sociale prin intermediul paginii noastre de internet, trebuie sa va deconectati (adica sa va delogati) de la serviciul operatorului de retea sociala inainte de vizitarea paginii noastre de internet.

Informatii privind scopul si volumul stocarii de date precum si privind procesarea ulterioara, utilizarea si drepturile de care beneficiati, precum si posibilitatile de setare puteti gasi in precizarile operatorului de retea sociala referitoare la protectia datelor, care nu au legatura cu aceasta declaratie cu privire la protectia datelor. In privinta operatorului „facebook“ gasiti aceste directive la adresa http://www.facebook.com/policy.php

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Pentru comenzile plasate pe vivartattoo.ro datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate timp de 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice și nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

Pentru newsletter vom pastra datele dvs cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului. Utilizarea inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Puteti renunta oricand la serviciul newsletter prin dezabonare.

Securitatea datelor

Pagina noastra de internet si celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin masuri tehnice si organizatorice impotriva accesului, modificarii sau difuzarii datelor Dvs. de catre persoane neautorizate precum si impotriva pierderii sau distrugerii datelor Dvs.

Intrebari, Sugestii si Reclamatii?

Aveti intrebari referitoare la protectia datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la pagina noastra de internet? Nicio problema, va ajutam cu placere.

contact@vivartattoo.ro