Echipamente Si Accesorii Pentru Tatuaje Si Micropigmentare

Termeni si Conditii

Termeni Si Conditii

Te rugam sa citesti cu atentie informatiile de pe aceasta pagina inainte de a plasa orice comanda pe acest site. Site-ul vivartattoo.ro este proprietatea S.C. VIV BODY ART S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu J40/12980/2016, CUI: RO36592680 cu punct de lucru în Sos. Mihai Bravu Nr.62A, Etaj. 5 Cam. 3, Sector 2 Bucuresti

Termenii și condițiile din cadrul acestui magazin online sunt in conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, OUG 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri (garanții), O.G. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piata, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor comerciale incorecte. Aceste acte normative se aplică consumatorilor.

Conform OUG 34/2014, un contract de vânzare la distanță reprezintă orice contract încheiat între vanzator şi consumator fără prezenţa fizică simultană a vanzatorului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul (confirmarea acceptării comenzii de catre profesionist), în temeiul căruia vanzatorul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator.

Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site inseamna acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Plasand o comanda pe situl vivartattoo.ro garantati ca aveti varsta de peste 18 ani, ca nu veti furniza sau pune la dispozitie produsele minorilor sau altor persoane vulnerabile, ca sunteti profesionist/a in domeniul tatuajelor/piercingului sau tatuajelor cosmetice (PMU) si detineti un certificat de calificare, ca veti utiliza produsele in conformitate cu toate legile si reglementarile in vigoare, ca produsele achizitionate sunt utilizate numai in studioul dvs. inregistrat si va angajati sa nu revindeti produsele achizitionate.

Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice termenii si conditiile inainte de plasarea unei comenzi.

Accesul La Site

Sc Viv Body Art Srl ofera utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC VIV BODY ART SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul vivartattoo.ro confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate.

Drepturile De Autor

Continutul site-ului www.vivartattoo.ro (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, structura si toate informatiile ce fac parte din site) sunt propietatea exclusiva a S.C. VIV BODY ART SRL si a furnizorilor sai. Intregul continut este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Continutul nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al S.C. VIV BODY ART SRL. Utilizarea fara acordul companiei S.C. VIV BODY ART SRL a oricaror elemente mentionate mai sus este strict interziza si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatii Personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, corecte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul tau.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale.Compania S.C. VIV BODY ART SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

VIV BODY ART SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda companiei VIV BODY ART SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Securitatea Datelor Personale Si a Informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Sc Viv Body Art Srl numai in scopul declarat al acestui site.

Datele tale personale sunt utilizate de catre Sc Viv Body Art Srl pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, informarea prin e-mail sau posta, emiterea documentele fiscale, pentru reclama, marketing si publicitate .

Datele tale personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

SC VIV BODY ART se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la date personale.

SC VIV BODY ART isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a clientului. Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale vivartattoo.ro prin dezabonare din “Contul meu”

SC VIV BODY ART se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR), iar la cererea in scris trimisa, se obliga:

· sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legale SC VIV BODY ART SRL nu colecteaza nici o informatie legata de cardul personal in cazul platii cu cardul. Pentru plata online cumparatorul va fi directionat pe platforma procesatorului de plati, in conditii de maxima securitate garantate de platforma 3D Secure. Procesarea datelor de card se face pe serverele mobilpay.ro www.mobilpay.ro

Descriere Produselor

Vivartattoo.ro. foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. Imaginile produselor au titlu informativ. Fotografiile produselor sunt realizate in conditii de studio foto dar exista situatii in care setarile monitoarelor modifica culorile afisate si apar diferente fata de nuanta produsul in realitate.

Produse livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Preturile

Toate preturile afisate pe www.vivartattoo.ro sunt exprimate in Lei si includ TVA. La preturile afisate se adauga taxele de livrare care difera in functie de modalitatea de livrare si metoda de plata.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site la pagina “Modaliatati de livrare”.

In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului, vivartattoo.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totalitate suma platita in avans atunci cand este cazul. Vivartattoo.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de cursul valutar.

Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului, eventualele cheltuielile de expeditie si taxe ramburs. Acest pret va fi afisat in pagina finala de confirmare a comenzii. (In cazul livrarii prin curier, in afara localitatilor din aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier sau Sameday se percepe o taxa de 1.50 lei pe kilometru suplimentar)

Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Modalitate de plata

Plata se poate efectua:

· Numerar pentru comenzile care se ridica de la sediul.

· Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor

· Ramburs, la ridicarea coletului de la oficiul postal.

· Transfer bancar in baza facturii proforme emise .Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii.

· Online cu cardul de credit/debit.

Livrarea comenzilor

Termenul standard mediu de expediere a produselor cumparate de pe site-ul www.vivartattoo.ro este de 1-2 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii in functie de modul de livrare ales de catre client si/sau de stocul de produse existent la furnizor.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier sau ridicare personala (optiuni disponibile in pagina de finalizare a comenzii) iar timpul de livrare este cel mentionat in pagina “Modalitati de livrare”

În cazul unor situații excepționale precum: stare de urgență, condiții meteo nefavorabile, blocaje rutiere și accidente sau alte situații speciale ( de tip black Friday, Crăciun, Sărbători Pascale, etc) care privesc strict programul de funcționare al curierului/transportatorului, se pot produce decalaje ale intervalului de livrare, însă termenul de livrare maxim nu poate depăși 30 zile. În cazul în care vânzătorul nu își îndeplinește obligațiile asumate prin contract deoarece produsul specificat nu livrează produsele în termen de maxim 30 zile acesta va informa imediat Cumpărătorul și va rambursa suma plătită de către Consumator. Termenul de execuție și livrare pentru produsele la comandă poate varia de la caz la caz și se va comunica clientului în momentul efectuării comenzii sau înaintea confirmării acesteia pe un suport durabil

Livrarea produselor către dvs este în responsabilitatea noastră deoarece vă transferăm proprietatea produselor prin intermediul unei firme de curierat iar riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat abia in momentul în care dvs sau o parte terță desemnată de dvs, alta decat transportatorul, intrați in posesia fizică a produselor. La intrarea in posesie a produsului, se recomandă în mod expres să inspectăți fără întârziere coletul, de preferat în fața curierului (deschidere la livrare, după caz), iar în cazul constatării unei deteriorări la produse sau ambalaje, sunteți obligat sa solicitați întocmirea unui proces verbal de constatare a defecțiunii/distrugerii. În caz de orice deteriorare sau defect, dvs nu sunteți obligat să acceptați coletul.

Taxele de transport afisate sunt valabile doar pentru localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat.

Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperie a firmei de curierat taxele de transport sunt calculate in functie de greutate coletului, valoare, ramburs si kilometri suplimentari.

Produsele care nu se afla pe stoc (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), VIV BODY ART SRL. va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar VIV BODY ART va livra produsele conform Comenzii modificate. Aceste produse vor fi livrate intr-un termen stabilit de comun acord cu clientul

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

In cazul comenzilor cu ridicare personala, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a inregistrat comanda.

Limitarea responsabilitatii

Întreprindem toate diligențele profesionale pentru a asigura acuratețea informațiilor de pe acest magazin online (inclusiv prețuri). Toate informațiile prezente în acest site sunt oferite cu bună credință. Imaginile publicate sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, datorită procesului de execuție a fotografiilor sau a setărilor monitorului dvs sau pot apărea mici diferențe de design/grafică ale produselor. De asemenea există posibilitatea, puțin probabilă, de a apărea erori de natură tehnică sau de conținut, legate de specificații tehnice sau chiar de prețuri, stocuri sau disponibilitatea produselor, care pot aparea de exemplu la comenzile efectuate între orele de lucru sau datorita lipsei conexiunii internet cauzata de furnizorii de servicii de comunicații electronice, etc situațiile descrise anterior nefiind exhaustive, etc.

Dacă, în ciuda tuturor demersurilor realizate de societatea noastră, pe interfața magazinului online s-a afișat un preț derizoriu sau net inferior prețului real practicat la un produs sau o categorie de produse, dintr-o posibilă eroare de sistem, fără intenția de a induce in eroare potențialii consumatori, va vom comunica (în cazul în care efectuați o comanda) prețul real și corect, în cunostința căruia dvs aveti dreptul de a nu accepta oferta modificată. Societatea noastră nu este obligată să confirme comanda la un preț derizoriu sau net inferior prețului real practicat la un produs, datorită interdicției de a comercializa produse sub prețul de achiziție, decât în condițiile legii.

Chiar daca majoritatea produselor afișate pe site-ul nostru sunt disponibile pe stoc, în cazul în care produsul pe care l-ați comandat nu se află în stoc, vă vom contacta cât mai curând posibil (prin telefon sau prin e-mail). Din acest motiv vă recomandăm ca înainte de a comanda un produs, să verificați disponibilitatea stocului deoarece produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate în termenul standard de livrare. Comenzile respective pot fi păstrate termen de 30 zile conform legii, la solicitarea clientului și se livrează în momentul în care reintră în stoc. In functie de informațiile noi furnizate, puteți decide să anulați comanda iar noi vom returna imediat orice sumă achitată de dvs sau să acceptati o prelungire a termenului de livrare. Comanda dvs. devine valabilă din momentul în care o acceptăm/confirmăm.

VIV BODY ART SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

VIV BODY ART SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

VIV BODY ART SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care informatiile nu vor implini toate cerintele tale, site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp din orice motive tehnice sau comerciale, pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ,calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de tine prin intermediul site-ului, nu iti satisfac toate cerintele.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar comanda nu a fost confirmata inca, VIV BODY ART SRL isi aloca dreptul, dupa caz, de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Valoarea maxima a obligatiilor SC VIV BODY ART SRL , fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea incasata de Furnizor de la clientul respectiv. SC VIV BODY ART SRL nu poate fi facut raspunzator pentru sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului si/sau intr-o anumita perioada de timp, ce este comunicata pe website in mod vizibil la momentul afisarii acestora

Sc Viv Body Art SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Sc Viv Body Art SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Sc Viv Body Art SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site.

Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

POLITICA DE RETUR

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.” Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original complet, cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri,lichide, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului, fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract, in ambalajul original complet, cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de lichide, de uzura sau de consum, urmele unor socuri electrice, seriile sterse complect sau partial si vor fi verificate pentru a determina integritatea acestora.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, ii da dreptul vanzatorului sa perceapa o taxa administrativa de readucere a produselor la starea in care au fost livrate (diminuare a valorii produsului) ; Cuantumul taxei de diminuare va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate / modificate.

Renuntarea la cumpărare nu poate fi invocata in cazul produselor ridicate de la sediu. Produsele ridicate de la sediul nostru nu fac obiectul comertului la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal de consumator.

Retragerea Din Contract

Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, "Inainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract"

Clientul informeaza vanzatorul cu privire la decizia de retragere prin urmatoarele metode:

· Formular de retur

· Orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe un suport durabil.

Clientul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Va trebui să returnați produsul în decurs de cel mult 14 zile de la data la care ați comunicat decizia de retragere din contract și vi se va percepe costul transportului returnării produsului, Vânzătorul neangajându-se să suporte acest cost. În cazul în care solicitați retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returnați și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv.

In urma primirii de catre vanzator a notificarii de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, conditionat de returnarea produsului (fara urme de deteriorare, de uzura sau de consum) va returna contravaloarea comenzii, inclusiv costurile de transport facturate (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard ). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, insa nu mai tarziu de 14 zile calendaristice.

Vivartattoo.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata ( in cazul plati ramburs / la livrare se face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consummator ).

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  1. pentru Comenzile achitate cu card bancar online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  2. pentru Comenzile achitate ramburs - prin transfer bancar;
  3. pentru Comenzile achitate prin transfer bancar- prin transfer bancar;
  4. Clientul va informa vivartattoo.ro in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de returnare.

Răspunderea consumatorului pentru FOLOSIREA necorespunzătoare a bunurilor

Pe perioada celor 14 zile, dvs că și consumator sunteți responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii bunurilor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării bunurilor.

Aveți posibilitatea de a deschide ambalajul pentru a avea acces la conținutul acestuia dacă bunuri similare sunt în mod obișnuit expuse neambalate în magazine. În acest sens deteriorarea ambalajului doar prin simplă să deschidere nu reprezintă un motiv de diminuare valorii produsului. Prin urmare, în timpul perioadei de retragere, trebuie să mânuiți deschiderea ambalajului bunurilor cu grijă necesară fără a-l deteriora. Returnarea produselor fără ambalajul original sau cu degradarea anormală a ambalajului precum și cu foliile de protecție aplicate pe articol indepărtate (acolo unde este cazul) poate fi considerată o degradare a bunurilor.

Trebuie să mânuiți și să inspectați bunurile cu grijă necesară. Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, ar trebui să le mânuiți și să le inspectați în același mod în care vi s-ar permite să o faceți într-un magazin de exemplu, aveți posibilitatea să verificați integralitatea produselor, etichetelor, sigiliilor ambalajelor însă nu aveți voie să desfaceti ambalajele primare sau le utilizați. ( în cazul tuturor solutiilor si substantelor) sau nu aveti voie sa utilizati produsele electronice, etc

Diminuarea valorii produsului

În cazul în care bunurile au fost utilizate de dvs într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a acestora, dreptul de retragere nu este exclus însă veți răspunde pentru eventuală diminuare a valorii bunurilor, care este evaluată de vânzător de la caz la caz pe baza unui document justificativ de diminuare a valorii și poate varia că procent din valoarea achitată de dvs și în consecință vi se va returna o suma de bani mai mică decât ați achitat dvs

Diminuarea valorii bunurilor poate constă în costuri de curățare și reparare, de înlocuire sau adăugare de accesorii, etc pentru a aduce produsele la starea inițială. În cazul în care, după aceste operațiuni, astfel de bunuri nu mai pot fi vândute că produse noi, acestea vor fi vândute că bunuri de ocazie (second hand) la un preț semnificativ mai mic, caz în care diminuarea valorii va consta și în pierderea de venit pentru vivartattoo.ro ce va fi justificată în mod obiectiv.

Posibile situații care pot conduc la diminuarea valorii produsului returnat (lista neehaustiva)

  • Uzarea/testarea si degradarea produsului sau a unor componente ale acestuia că urmare a manipulării sau utilizării defectuoase sau în condiții extreme sau indepartand elementele de identificare ale acestuia
  • Returnarea produsului cu urme de murdărie sau cu urme că a fost supus operațiunilor de curățare/spălare
  • Degradarea vizibilă a unui produs sau a unor componente ale acestuia, ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de întreținere/utilizare sau a mențiunilor din certificatul de garanție.
  • Returnarea produselor fără ambalajul original, fără accesorii sau cu degradarea anormală a ambalajului a produselor.

In cazul in care cumparatorul refuza diminuarea valorii produsului, se va reexpedia produsul initial, pe cheltuiala acestuia. Vanzatorul nu este autorizat din punct de vedere al legislatiei nationale sa comercializeze produse de ocazie.

In aceste categorii de bunuri care nu sunt exceptate de la retur dar care pot face obiectul unei diminuări a valorii produsului dacă sunt utilizate mai mult decat este necesar pentru determinarea „naturii, caracteristicilor şi funcţionării„ sunt de exemplu aparatele / echipamentele electronice de tatauaj, micropigmentare, microblading, microneedling precum si produsele din sectiunea mobilier si accesorii ( lista nefiind exhaustiva)

Exceptări de la dreptul de retragere

În conformitate cu prevederile legale (OG 34/2014, art 16) sunt exceptate de la retur o serie de produse, printre care și bunurile care sunt susceptibile a se deteriora„ sau „bunurile sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator„

Nota:

Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, în cazul în care au fost desigilate și sau folosite/consumate:

Tusurile pentru tatuat, Pigmenti Microblading si Micropigmentare, Acele de tatuat tip clasic, Acele de tatuat tip cartridge, Acele pentru Microblading, Micropigmentare si Mezoterapie( Microneedling), Acele pentru piercing, Cremele si solutiile, Cremele si solutii pentru ingrijirea si curatare, Produsele de tip medical (Ex. branule, dezinfectanti, etc ), consumabilele, etc

In cazuri exceptionale, cand produsul returnat este uzat/utilizat la un nivel de depreciere care conduce la aparitia unei neconformitati totale a acestuia care sa conduca la imposibilitatea aducerii la starea initiala a produsului situatia care cauzeaza si/sau pierderi de venit pentru VIVARTATTOO.RO egale cu valoarea initiala, justificate in mod obiectiv, produsul se va considera neconform din vina Cumparatorului si nu se va accepta ca retur, caz in care se va reexpedia produsul initial, pe cheltuiala cumparatorului.

Produse livrate eronat de catre vanzator

In cazul livrarii unui alt produs decat cel comandat, trebuie sa semnalati incidentul vanzatorului in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul.

Retur produse nefuncţionale

Daca produsul primit se dovedeste nefunctional la primirea acestuia cumparatorul poate reclama acest lucru folosind formularul de retur si solicita returnarea produsului in primele 48 de ore de la recepţia efectiva, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs. Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (comparator/client).

POLITICA DE ACORDARE A GARANȚIILOR

Garanția este oferită de societatatea noastră în calitate de vânzător în concordanță cu prevederile OUG 140/2021 și OG 21/1992, (r2) acte normative destinate cliențlior persoane fizice și pe teritoriul României. Constatarea neconformităților și asigurarea garanției sunt în responsabilitatea noastră. Garanția de conformitate pentru bunuri noi se acordă pe o perioadă de 2 ani de la momentul livrării (pentru persoane fizice).

Produsele care beneficiază de garanție sunt aparatele / echipamentele electronice de tatauaj, micropigmentare, microneedling precum si produsele din sectiunea mobilier si accesorii ( lista nefiind exhaustiva)

În caz de neconformitate, beneficiați de următoarele măsuri corective (în această ordine):

· aducerea la conformitate prin reparare,

· aducerea la conformitate prin înlocuire (dacă bunul nu poate fi reparat),

· reducerea proporţională a preţului (dacă neconformitatea este minoră sau dacă nu se poate repara/înlocui),

· încetarea contractului și returnarea contravalorii (dacă repararea sau înlocuirea nu pot fi efectuate).

Aducerea în conformitate prin reparare sau înlocuire se realizează într-un termen maxim de 15 zile calendaristice din momentul în care bunul reclamat intră în posesia societății noastre. Efectuam verificarea aspectelor reclamate și diagnosticarea bunului pentru a se constata dacă acesta face sau nu obiectul acordării garanției. În cazul în care neconformitatea se confirmă și este remediată prin reparaţie, garanția se prelungește cu timpul de nefuncţionare a bunului.

Recomandari privind ambalarea și transmiterea produselor defecte

Unele bunuri comercializate pot fi fragile motiv pentru care, atunci cand sunt trimise pentru acordarea garanției, recomandăm ambalarea corespunzatoare astfel încât să ajungă intacte și in siguranță in posesia noastră. Dvs nu sunteți obligat sa păstrați ambalajul original pe perioada acordării garanției insă recomandăm ca produsele să fie împachetate și ambalate, astfel incât să nu existe posibilitatea deplasării acestora în interiorul ambalajului.

Se vor utiliza intodeauna ambalaje de dimensiuni adaptate mărimii și greutății produselor transportate. bunurile nu trebuie să se deplaseze in interiorul cutiei. Trebuie să existe un spatiu de 5-6 cm între produs și pereții cutiei, care sa fie umplut fie cu folie, fie cu fulgi din polistiren, pentru a diminua șocul in cazul unui impact. Recomandăm umplerea spațiilor libere cu fulgi din polistiren sau hartie de ziar. In cazul in care se transport mai multe produse intr-o singură cutie, trebuie asigurate că acestea sunt bine separate unele de altele prin ambalaje de protecție precum coltare din carton, polistiren, folie cu bule.

Se recomandă următoarele tipuri de ambalaje :

· Cutie de carton presat, umplut cu fulgi de polistiren si sigilat cu folie protectoare

· Cutie din carton + folie cu bule, pentru protectie impotriva zgarieturilor, socurilor.

· Cutie din carton cu 3 sau 5 straturi + fulgi din polistiren pentru umplerea spatiilor goale + folie cu bule pentru protectie anti-soc.

· Cutie de lemn umpluta cu polistiren.

· Cutie de carton umpluta cu placi din polistiren/ spuma expandata si fulgi din polistiren.

Exceptii de la acordarea garantiilor

Produsele care NU beneficiază de garanție, deoarece sunt considerate consumabile, sunt cele din categoriile următoare: Tusuri pentru tatuat, Pigmenti Microblading si Micropigmentare, Acele de tatuat tip clasic, Acele de tatuat tip cartridge, Acele pentru Microblading, Micropigmentare si Mezoterapie( Microneedling), Acele pentru piercing, Cremele si solutii pentru ingrijirea si curatare, Produsele de tip medical (Ex. branule, dezinfectanti, etc ), consumabilele, etc

Recenzii

Vânzătorul permite menționarea recenziilor în magazinul online (sub forma de text si/sau numar de stele de la 1 la 5) și oferă acces la recenziile consumatorilor (consumatorilor) privind produsele dar nu garanteaza că acestea provin doar de la consumatori care au achiziționat și utilizat produse, deoarece se ofera posibilitatea oricarui utilizator al website-ului sa ofere o recenzie, care este verificata in prealabil pentru a nu contraveni bunelor moravuri

Actualizarea continutului

VIV BODY ART SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului vivartattoo.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de a accesa datele personale ale altui utilizator, sau de a modifica continutul site-ului www.vivartattoo.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.vivartattoo.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.vivartattoo.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Forta Majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

In cazurile in care forta majora nu inceteaza in termen de 15 zile de la data aducerii la cunostinta a evenimentului, fiecare parte are dreptul de a denunta unilateral contractul, fara a pretinde daune-interese.
Forta majora va fi probata in conformitate cu prevederile legale in vigoare la data producerii evenimentului.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii Finale

VIV BODY ART SRL are dreptul sa aduca modificari oricaror prevederi mentionate in acest document, structurii site-ului vivartattoo, dar si oricaror altor continuturi detinute de vivartattoo.ro, fara a notifica in prealabil clientul. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Clientul accepta fara obiectii termenii si conditiile prezentului document odata cu plasarea unei comenzi pe site. Valoarea plasarii unei comenzi este egala valorii unui contract valabil incheiat.

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.