Echipamente Si Accesorii Pentru Tatuaje Si Micropigmentare

Termeni si Conditii

Termeni Si Conditii

Te rugam sa citesti cu atentie informatiile de pe aceasta pagina inainte de a plasa orice comanda pe acest site.

Site-ul vivartattoo.ro este proprietatea S.C. VIV BODY ART S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu J40/12980/2016, CUI: RO36592680

Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site inseamna acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Plasand o comada pe situl vivartattoo.ro garantati ca aveti varsta de peste 18 ani, ca nu ve-ti furniza sau pune la dispozitie produsele minorilor sau altor persoane vulnerabile, ca sunteti profesionist/a in domeniul tatuajelor/piercingului sau tatuajelor cosmetice(PMU) si detineti un certificat de calificare, ca ve-ti utiliza produsele in conformitate cu toate legile si reglementarile in vigoare, ca produse achizitionate sunt utilizate numai in studioul dvs. inregistrat si va angajati sa nu revindeti produsele achizitionate.

Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice termenii si conditiile inainte de plasarea unei comenzi.

Accesul La Site

Sc Viv Body Art Srl ofera utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC VIV BODY ART SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul vivartattoo.ro confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate.

Drepturile De Autor

Continutul site-ului www.vivartattoo.ro (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, structura si toate informatiile ce fac parte din site) sunt propietatea exclusiva a S.C. VIV BODY ART SRL si a furnizorilor sai. Intregul continut este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Continutul nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al S.C. VIV BODY ART SRL. Utilizarea fara acordul companiei S.C. VIV BODY ART SRL a oricaror elemente mentionate mai sus este strict interziza si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatii Personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, corecte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul tau.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale.Compania S.C. VIV BODY ART SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

VIV BODY ART SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda companiei VIV BODY ART SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Securitatea Datelor Personale Si a Informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Sc Viv Body Art Srl numai in scopul declarat al acestui site.

Datele tale personale sunt utilizate de catre Sc Viv Body Art Srl pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, informarea prin e-mail sau posta, emiterea documentele fiscale, pentru reclama, marketing si publicitate .

Datele tale personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

SC VIV BODY ART se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de

date continand informatii referitoare la date personale.

SC VIV BODY ART isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a clientului. Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale vivartattoo.ro prin dezabonare din “Contul meu”

SC VIV BODY ARTse obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004, iar la cererea in scris trimisa, se obliga:

 • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor.

SC VIV BODY ARTcertifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

SC VIV BODY ART SRL nu colecteaza nici o informatie legata de cardul personal in cazul platii cu cardul. Pentru plata online cumparatorul va fi directionat pe platforma procesatorului de plati, in conditii de maxima securitate garantate de platforma 3D Secure. Procesarea datelor de card se face pe serverele mobilpay.ro www.mobilpay.ro

Descriere Produselor

Vivartattoo.ro. foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. Imaginile produselor au titlu informativ.

Fotografiile produselor sunt realizate in conditii de studio foto dar exista situatii in care setarile monitoarelor modifica culorile afisate si apar diferente fata de nuanta produsul in realitate.

Produse livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Preturile

Toate preturile afisate pe www.vivartattoo.ro sunt exprimate in Lei si includ TVA . La preturile afisate se adauga taxele de livrare care difera in functie de modalitatea de livrare si metoda de plata.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site la pagina “Modaliatati de livrare”.

In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului, vivartattoo.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totalitate suma platita in avans atunci cand este cazul. Vivartattoo.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de cursul valutar.

Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului, eventualele cheltuielile de expeditie si taxe ramburs.. Acest pret va fi afisat in pagina finala de confirmare a comenzii.(In cazul livrarii prin curier, in afara localitatilor din aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier sau Sameday se percepe o taxa de 0.95 lei pe kilometru suplimentar)

Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Modalitate de plata

Plata se poate efectua:

 • Numerar pentru comenzile care se ridica de la sediul.
 • Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor
 • Ramburs, la ridicarea coletului de la oficiul postal.
 • Transfer bancar in baza facturii proforme emise .Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii.
 • Online cu cardul de credit/debit.

Livrarea comenzilor

Termenul de expediere a produselor cumparate de pe site-ul www.vivartattoo.ro este de 24 ore lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii in functie de modul de livrare ales de catre client si/sau de stocul de produse existent la furnizor.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier sau ridicare personala (optiuni disponibile in pagina de finalizare a comenzii) iar timpul de livrare este cel mentionat in pagina “Modaliatati de livrare”

Taxele de transport afisate sunt valabile doar pentru localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat.

Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperie a firmei de curierat taxele de transport sunt calculate in functie de greutate coletului, valoare, ramburs si kilometri suplimentari.

Produsele care nu se afla pe stoc (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), VIV BODY ART SRL. va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar VIV BODY ART va livra produsele conform Comenzii modificate. Aceste produse vor fi livrate intr-un termen stabilit de comun acord cu clientul

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

In cazul comenzilor cu ridicare personala, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a inregistrat comanda.

Limitarea responsabilitatii

Continutul site-ului vivartattoo.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.

De aceea, VIV BODY ART SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

VIV BODY ART SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

VIV BODY ART SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

VIV BODY ART SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care informatiile nu vor implini toate cerintele tale, site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp din orice motive tehnice sau comerciale, pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ,calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de tine prin intermediul site-ului, nu iti satisfac toate cerintele.

VIV BODY ART SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, VIV BODY ART SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Valoarea maxima a obligatiilor SC VIV BODY ART SRL , fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. SC VIV BODY ART SRL nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ.,VIV BODY ART SRL nu este raspunzatoare pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

Sc Viv Body Art SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Sc Viv Body Art SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Sc Viv Body Art SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site.

Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.” Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original complet, cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului, fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract, in ambalajul original complet, cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de uzura sau de consum si vor fi verificate pentru a determina integritatea acestora. Nu vor fi acceptate produse care prezinta urmele unor socuri electrice, seriile sterse complect sau partial.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, ii da dreptul vanzatorului sa refuze returul sau sa perceapa o taxa administrativa de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate / modificate.

Renuntarea la cumptrare nu poate fi invocata in cazul produselor ridicate de la sediu.Produsele ridicate de la sediul nostru nu fac obiectul comertului la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal de consummator.

Retragerea Din Contract

Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, "Inainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract"

Clientul informeaza vanzatorul cu privire la decizia de retragere prin urmatoarele metode:

 • Formular de retur
 • Orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe un suport durabil.

Clientul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

In urma primirii de catre vanzator a notificarii de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, conditionat de returnarea produsului (fara urme de deteriorare, de uzura sau de consum) va returna contravaloarea comenzii, inclusiv costurile de transport facturate (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard ). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, insa nu mai tarziu de 14 zile calendaristice.

Vivartattoo.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata ( in cazul plati ramburs / la livrare se face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consummator ).

Produse excluse, fara drept de returnare

Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele:

a) produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consummator ,personalizate in mod clar sau aduse pe comenzi speciale;

b) produse susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid;
c) produse consumabile desigilate aferente oricarei categorii de produse din oferta;
d) produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consummator;
e) produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

f)produse de ingrijire personala sau accesorii medicale utilizate.
g)furnizarea de reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;

h) inregistrari audio, video, sau programe informatice desigilate;
i) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material.

j) Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului )

Nota:

Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena:

Tusurile pentru tatuat, Pigmenti Microblading si Micropigmentare, Acele de tatuat tip clasic, Acele de tatuat tip cartridge, Acele pentru Microblading, Micropigmentare si Mezoterapie( Microneedling), Acele pentru piercing, Cremele si solutiile anestezice, Cremele si solutii pentru ingrijirea si curatare, Produsele de tip medical (Ex. branule, dezinfectanti, etc ).

Diminuarea valorii produsului

In cazul contractelor la distanta, pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite să o faca într-un magazin (ex: consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte). Cumparatorul are posibilitatea verificării cu usurintă a produselor achizitionate pe VIVARTATTOO.RO , inclusiv a le determina caracteristicile fara a le uza/utiliza ai fara a le distruge ambalajul.

Prin urmare, in timpul perioadei de retragere, consumatorul ar trebui să manuiască si să inspecteze bunurile cu grija necesară. In cazul in care consumatorul a utilizat bunurile intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si modului de functionare a bunurilor, consumatorul nu isi pierde dreptul de retragere, ci raspunde pentru diminuarea valorii bunurilor achizitionate si utilizate. Diminuarea valorii bunurilor poate consta, in special, in costurile de reparare curatare/ intretinere/reparare (dupa caz) si, daca bunurile nu mai pot fi vandute ca noi, pierderea, justificata in mod obiectiv, de venit pentru Vanzator. Astfel, consumatorul va fi raspunzator numai pentru deprecierea rezultata din utilizarea peste cea necesara pentru a determina natura, caracteristicile si functionarea produsului.

In cazul in care produsul se returneaza ca in conditiile in care a fost livrat initial suma rambursata va fi identica cu cea achitata, cu exceptia cheltuielilor de transport. In cazul in care produsul nu este returnat ca in starea initială ( in sensul ca nu mai poate fi comercializat ca nou) se va aplica principiul diminuarii valorii.

Se va percepe o taxa pentru aducerea la starea initiala sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din depreciere si se va returna Cumparatorului o suma de bani mai mica decat a achitat initial (procentul diminuarii valorii este de la caz la caz fara a fi descurajant pentru cumparator si va fi argumentat de VIVARTATTOO pe baza de dovezi, care poate varia ca valoare de la caz la caz). In cazul in care cumparatorul refuza diminuarea valorii produsului, se va reexpedia produsul initial, pe cheltuiala acestuia. Vanzatorul nu este autorizat din punct de vedere al legislatiei nationale sa comercializeze produse de ocazie

In cazuri exceptionale, cand produsul returnat este uzat/utilizat la un nivel de depreciere care conduce la aparitia unei neconformitati a acestuia si/sau pierderi de venit pentru VIVARTATTOO.RO egale cu valoarea initiala a produsului, justificate in mod obiectiv, produsul se va considera neconform din vina Cumparatorului si nu se va accepta ca retur, caz in care se va reexpedia produsul initial, pe cheltuiala cumparatorului.


Produse livrate eronat de catre vanzator

In cazul livrarii unui alt produs decat cel comandat, trebuie sa semnalati incidentul vanzatorului in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul.

Retur produse nefuncţionale

Daca produsul primit se dovedeste nefunctional la primirea acestuia cumparatorul poate reclama acest lucru folosind formularul de retur si solicita returnarea produsului in primele 48 de ore de la recepţia efectiva, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs.

Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (comparator/client).

Exercitarea Dreptului De Retragere

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, vivartattoo.ro se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Client in ceea ce priveste deciziei sa de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 1. pentru Comenzile achitate cu card bancar online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 2. pentru Comenzile achitate ramburs - prin transfer bancar;
 3. pentru Comenzile achitate prin transfer bancar- prin transfer bancar;
 4. Clientul va informa vivartattoo.ro in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de returnare.

Actualizarea continutului

VIV BODY ART SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului vivartattoo.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de a accesa datele personale ale altui utilizator, sau de a modifica continutul site-ului www.vivartattoo.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.vivartattoo.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.vivartattoo.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Forta Majora


Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

In cazurile in care forta majora nu inceteaza in termen de 15 zile de la data aducerii la cunostinta a evenimentului, fiecare parte are dreptul de a denunta unilateral contractul, fara a pretinde daune-interese.
Forta majora va fi probata in conformitate cu prevederile legale in vigoare la data producerii evenimentului.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii Finale


VIV BODY ART SRL are dreptul sa aduca modificari oricaror prevederi mentionate in acest document, structurii site-ului vivartattoo, dar si oricaror altor continuturi detinute de vivartattoo.ro, fara a notifica in prealabil clientul. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Clientul accepta fara obiectii termenii si conditiile prezentului document odata cu plasarea unei comenzi pe site. Valoarea plasarii unei comenzi este egala valorii unui contract valabil incheiat.

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

Conditii de desfasurare campanie BLACK FRIDAY 2020

Campania promotionala Black Friday este valabila pentru produsele din magazinul vivartattoo.ro in limita stocului disponibil, exclusiv in perioada 13 noiembrie 2020 ora 6:00 – 15 noiembrie 2020 ora 23:59 (ora Romaniei).

Preturile oferite in cadrul campaniei sunt valabile doar pentru comenzile efectuate ONLINE. In aceasta perioada, nu vor putea fi preluate comenzi telefonic!

Preturile din Campania BLACK FRIDAY 2020 sunt valabile incepand cu ora 6:00 din data de 13 noiembrie 2020.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, VIV BODY ART SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Sc VIV BODY ART SRL isi rezerva dreptul de a anula orice comada plasata in afara intervalului mantionat mai sus.

Spor la cumparaturi!