Echipamente Si Accesorii Pentru Tatuaje Si Micropigmentare

Modalitati de livrare

MODALITATI DE LIVRARE

Noi expediem in toata tara, folosind serviciile Fan Courier si Sameday

Majoritatea produselor se expediaza din stocul propriu sau al furnizorilor, in maxim 24 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Produsele care nu se afla pe stoc vor fi livrate intr-un termen stabilit de comun acord cu clientul.

Ridicare de la sediul

Ridicarea produselor se face personal de catre client de la sediul nostrul din Bucuresti.

Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 9:30 -18:00.

Produsele pot fi ridicate de la sediu numai pe baza de comanda online sau telefonica prealabila si numai dupa confirmarea comenzii de catre un operator. Produsele ridicate personal de la sediu, nu se pot returna.

Achitarea se poate face cu numerar sau prin transfer bancar. In cazul achitarii prin transfer bancar, clientul poate ridica produsele numai dupa intrarea banilor in contul nostru.

Livrare prin curier rapid

Daca alegi sa primesti coletul prin curier, taxele de transport standard sunt 12.90lei* pentru Bucuresti si 16.90*lei national, iar timpul de livrare este de 24-48 de ore.

*Aceste tarife sunt valabile doar pentru colete cu o greutatea mai mica de 3kg.

Daca alegi sa primesti coletul prin curier in Bucuresti in aceiasi zi, taxele de transport sunt 22.90lei* pentru 4-6 ore si 29.90*lei pentru 2 ore**

*Aceste tarife sunt valabile doar pentru colete cu o greutatea mai mica de 2kg.

**Din cauza pandemiei covid, acesta obtiune este disponibila doar pentru sectoarele 1 si 2.

Achitarea pretului se face ramburs la primirea coletului.

Coletul se livreaza direct la domiciliul/sediul clientului de catre un agent al firmei de curierat sau poate fi ridicat de la unul din depozitele curierului.

Mentiunile cu privire la eventualele problem privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Oricere reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.